Jokainen hirsitalo toteutetaan persoonallisten toivomustesi mukaisesti. Hirsitalo voidaan tehdä omien piirustustesi pohjalta. Kysy lisää!


Tutustu tässä Karelia-omakotimallistoon, Omaa Aikaa -vapaa-ajanmallistoon tai Oulujoki-talomallistoon.

 

Hirsisetin uusi Oulujoki-mallisto on raikas, moderni ja hyvin muunneltavissa jokaisen toiveisiin ja tarpeisiin sopivaksi. Kaikki 17 uutta mallia aina saunamökistä ison perheen omakotitaloon on suunniteltu juuri tämän päivän tarpeita ja vaatimuksia vastaaviksi. Haluamme hirsitalojemme olevan arjessa vaivattomia ja käytännöllisiä niiden kauneutta unohtamatta. Suunnittelussa onkin kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin tilaratkaisuihin muun muassa keittiön, kodinhoitohuoneen ja säilytystilojen osalta.

Yksi hirsitalon avainpiirteistä on sen nurkkaratkaisu. Onko valintasi perinteinen ristinurkka, hillitty kotelonurkka, moderni citynurkka vai vaikuttava lohenpyrstönurkka? Pidätkö korotetusta ja avarasta tilasta oleskelutiloissa? Erityisesti pulpettikatolla saat kotiisi avaruutta korotetun sisäkaton avulla. Lähes kaikki malliston mallit ovat toteutettavissa useilla kattomuodoilla; perinteinen harja, pulpetti tai katkaistu harja. Terassiratkaisut, ikkunoiden koko, hirsitalon väritys ja pienet yksityiskohdat sisällä ja ulkona luovat yksilöllisen kokonaisuuden. Haluatko pelkän puuosatoimituksen vai astella muuttovalmiiseen hirsitaloon? Kaikki onnistuu, sillä toteutamme talot haluamallasi toimitussisällöllä.

Meillä Hirsisetillä hirsitalo suunnitellaan aina yhdessä, juuri teidän tarpeisiinne ja mieltymyksiinne sopivaksi. Ota yhteyttä niin aloitetaan teidän unelmakotinne suunnittelu!

 

Hirsiset Karelia -malliston suunnittelu perustuu 1900-luvun taitteen huviloiden arkkitehtuuriin. Malliston nimistä löydät tuttuja paikannimiä. Mallistossa yhdistyvät perinteinen arkkitehtuuri sekä nykyaikainen rakennustekniikka. Hirsisetin ilmatiivis ulkonurkkaratkaisu, Karelia-lamellihirsi sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten kaide-, pilari-, ja ikkunanpieliratkaisut antavat Karelia-malleille näyttävän ja huolitellun ulkonäön. Voit myös valita talosi ulkonäöksi perinteisen Classic-muotoilun ristinurkalla tai modernin City-lookin ilman ulkonevia nurkkia.

 

Hirsiset Omaa Aikaa -mallisto on suunniteltu vapaa-ajankohteisiin, mökiksi tai huvilaksi. Sanotaan, että aikaa ei voi ostaa. Me Hirsisetillä olemme eri mieltä. Tutustu mallistoomme ja löydä Omaa Aikaa – täynnä rakkautta, lämpöä ja turvallisuutta. Omaa Aikaa, jonka voit jakaa läheistesi kanssa vuosikymmeniä.

HIRSISETIN ESITTEET