Toimitus
Ideasta valmiiksi

Toimitukseen sisältyvät tavarat valitaan toiveittesi mukaisesti. Perustoimitus on koottu tutuista ja turvallisista materiaaleista, mutta halutessasi voidaan toimitukseen sisällyttää sellaisia materiaalilaatuja, jotka paremmin vastaavat yksilöllisiä tarpeitasi. Tällaisia voivat olla esimerkiksi vakiosta poikkeavat ovi- ja ikkunamallit tai erilaiset sisustuksen pintamateriaalit. Valmiit hirsitalo- sekä hirsimökkimallistot voivat siten toimia ennen kaikkea suuntaviivoina omaa taloa suunnitellessa.

Suunnittelu

Suunnittelu lähtee keskustelusta asiakkaan kanssa. Henkilökunnallamme on tietämys eri mahdollisuuksista ja vahva kokemus taloideanne käytännön toteutuksesta. Autamme mielellämme suunnittelun kaikissa vaiheissa.

Hirsitalot suunnitellaan ohjelmilla, jotka mahdollistavat joustavan suunnittelun ja talon valmistuksen toivomustesi pohjalta. Suunnittelusta saatavat tiedot lähetetään sähköisessä muodossa tuotantoon, jossa automaattikoneet valmistavat hirsirungot tarkasti toivomustesi mukaiseksi.

Suunnittelu tapahtuu aina vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja ennen tuotannon aloittamista voi asiakas tarkistaa, että suunnitelmat vastaavat tilausta.

Tuotanto

Nykypäivän hirsitalotehtaassa ei taloja tehdä varastoon, vaan suoraan asiakkaalle toimitettavaksi ja lähes aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Rakentamisen keskiössä on asiakaslähtöisyys ja nopeat toimitukset. Tämän takia tuotantokoneiston on oltava tehokas ja joustava.Olemme kehittäneet uuden toimintakonseptin, jonka perusteella haemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan hänelle sopivan rakenneratkaisun ja toteutustavan, olipa kysymyksessä omakoti- tai vapaa-ajantalo. Toimitamme talot hyödyntäen laajaa yhteistyöverkostoamme. Huolehdimme talojen suunnittelun, logistiikan ja yhteistyön asiakkaan kanssa. Tehdas toimittaa talon sovittuna ajankohtana.Haluttu lopputulos syntyy onnistuneista yksityiskohdista. Tarkka suunnittelu vähentää ongelmia työmaalla ja mahdollistaa tehokkaan esivalmistuksen, joka taas lyhentää asennusaikaa.

Logistiikka

Rakennusprojektissa on tärkeää, että talotoimitus on sovittuna aikana työmaalla, olipa sitten työmaa kotimaassa tai maapallon toisella puolella. Hirsiset käyttää talojen kuljetuksessa luotettavia sopimuskumppaneita, jotka kuljettavat talopaketit sovittuna aikana työmaalle.

Talopakettiin sisältyvät osat pakataan paketteihin, jotka suojaavat puuosia. Näin tavarat saapuvat työmaalle ehjinä ja puhtaina.

Asennus

Hirsiset-talon asentaminen vaatii hieman ammattitaitoa ja huolellisuutta. Se onnistuu henkilöltä, jolla on perustiedot talonrakennustöistä. Talotoimituksen mukana toimitetaan asennusohjeet ja kaikista rakenteista on hyvät rakennekuvat. Toimitus sisältää paljon valmiita puuosia, joiden asentaminen tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti.

Tarvittaessa autamme ammattitaitoisen asennusryhmän löytämisessä tai toimitamme työmaalle hirsirakentamiseen perehtyneen asennustyön valvojan, joka neuvoo miten hirsitalo rakennetaan.

Suunnitellaan yhdessä

Jätä meille viesti, otamme yhteyttä mahdollisimman pian